Billedkredsen

Hvad er Billedkredsen?

Gennem min billedkreds låner jeg billeder ud til ophængning hjemme hos billedkredsens medlemmer.

Billedkredsen er for dem, der gerne vil købe et maleri, og gerne vil opleve et eller flere malerier hjemme ved sig selv førend de bestemmer sig.

De billeder, som jeg låner ud, er mine egne billeder suppleret med spændende billeder fra andre kunstnere. Pt samarbejder jeg med maleren Helle Madsen. Billederne er altid originalværker.

Billedkredsen har et lille antal medlemmer og et mindre udvalg af billeder, og der optages ikke flere medlemmer end der er nok billeder at vælge imellem.

Hvordan foregår det?

Man kan blive medlem af billedkredsen for 500 kr.

Alt i billedkredsen foregår kvartalsvist. De 500 kr, som man betaler ved indmeldelsen, udgør betalingen for de første 3 måneder. Derefter betaler man hver 3. måned 3 måneder forud, så længe man ønsker at fortsætte medlemskabet.

Ved indmeldelsen kan man aflevere en liste over de malerier og den rækkefølge man helst vil have dem hjem i. Der vil blive taget bedst muligt hensyn til ønskerne, og man får at vide i hvilken rækkefølge, man vil få billederne.

Man får ét billede (evt. en serie) hjem af gangen og bytter hver 3. måned.

Hvem sørger for transporten?

Medlemmet sørger selv for og har ansvaret for at hente og bringe billederne på en forsvarlig måde på et fast tidspunkt hver tredje måned. Der kan dog laves aftale om at billederne bliver leveret.

Hvordan betaler man for et maleri?

De penge, man betaler for at være medlem, går ind på en konto. Når man får lyst til at købe et af malerierne, så kan man bruge det beløb, som man har betalt for at være medlem, til betalingen.

Hvordan kommer du ud af Billedkredsen?

Man kan melde sig ud af Billedkredsen, når som helst man ønsker det. Det beløb, som man har betalt for at være medlem, kan bruges til køb. Hvis man ikke køber noget, så bliver pengene ikke tilbagebetalt.

Spørgsmål og svar

Har jeg forkøbsret til det maleri, jeg har hængende derhjemme? Ja, den der har et maleri hjemme har forkøbsret til det. Men: hvis der er en anden, der gerne vil købe det, og du ikke vil bruge din forkøbsret, så skal du være forberedt på at give afkald på billedet også midt i en låneperiode.

Hvilke billeder kan jeg vælge imellem? Inden du bestemmer dig for at være medlem, så kan du på den aktuelle billedliste se, hvad du kan vælge imellem. Men billedlisten er selvfølgelig dynamisk og bliver justeret engang imellem.

Hvor mange billeder kan jeg regne med, at jeg kan vælge imellem? Du kan regne med, at der altid er mindst 10 billeder at vælge imellem, når du gerne vil købe. Hvis der ikke er 10 billeder at vælge imellem i Billedkredsen, så vil du kunne få dine penge tilbage i stedet for at købe.

Kan Billedkredsen blive opløst? Ja Billedkredsen kan blive lukket med et halvt års varsel. Hvis billedkredsen bliver lukket, så kan du stoppe din betaling for medlemskabet fra varslingstidspunktet, men du har stadig ret til at få billeder ud til ophængning indtil billedkredsen ophører. Reglen om at der skal være mindst 10 billeder at vælge imellem gælder også i denne periode.

Er du interesseret?

Du kan kontakte mig om en billedliste og om indmeldelse ved at skrive til mig her:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din besked